Virtual IT

Taking Care About Your Problems

Security Solutions

Netwerkbeveiliging - Firewall

Bedreigingen voor de inhoud zijn een permanent probleem voor bedrijven, ongeacht hun omvang, kleine en middelgrote ondernemingen zijn kwetsbaar voor dezelfde soort aanvallen als grote ondernemingen.

Secure Content Management beschermt uw netwerk tegen kwaadaardige content. Als onderdeel van deze bescherming, brengen we onze expertise om uw informatie te beschermen en kunt u verbinding maken vanaf buiten het bedrijf met alle garanties van betrouwbaarheid en veiligheid.

Netwerkbeveiliging - Enterprise Network Access Control

Technologies zoals 'Network Access Control' kunnen neutraliseren voordat problemen ze optreden door middel van een audit posities voor en na verbinding met verschillende behandelingsmogelijkheden en policy enforcement.

U kunt risoco's detecteren en voorkomen door computers te controleren, door geïnfecteerde computers in quarantaine te plaatsen en door het blokkeren van niet-geautoriseerde computers.

Netwerkbeveiliging - Antivirus beveiliging

Veiligheid en controle multi-platform voor uw werkstations, laptops, file servers en mobiele apparaten. Deze technologieën verzekeren u een volledige bescherming tegen virussen, spyware en ad-waren en bewaakt de VoIP, IM, P2P en spelletjes.